معرفی بهترین افزونه های امنیتی وردپرس
امروزه بحث امنیت یکی از بزرگترین و مهم ترین معضلات هر وبسایت اینترنتی است. حال در این زمینه برای وب سایت هایی که با وردپرس طراحی شده اند به واسطه وجود برخی افزونه های امنیتی می توان امنیت را تا حد زیادی تامین کرد. اما از آنجایی که افزونه های بسیار زیادی برای افزایش امنیت در وردپرس وجود دارند ممکن است یافتن بهترین افزونه امنیتی برای سایت وردپرسی کاری دشواری باشد. از این رو ما در این مطلب قصد داریم تعدادی از بهترین افزونه های امنیتی وردپرس را به همراه ویژگی ها، مزایا و معایب آن ها به شما معرفی کنیم تا بهترین افزونه را از میان بهترین ها، برای سایت خود انتخاب کنید؛ پس تا انتها همراه ما باشید.
همچنین اگر قصد دارید سایت خود را سئو کنید و بازدید و جایگاه سایتتان را در نتایج گوگل بهبود دهید می توانید از بهترین افزونه سئو که در این زمینه وجود دارد استفاده کنید.
فهرست مطالب
- انتخاب بهترین افزونه وردپرسی
- ضرورت نصب افزونه امنیتی وردپرس چیست؟
- وظایف افزونه های امنیتی وردپرس چیست؟
- معیارهای انتخاب افزونه امنیتی مناسب
- بهترین افزونههای امنیتی وردپرس
- جمع بندی
- سوالات متداول
انتخاب بهترین افزونه وردپرسی
اگر به دنبال بهترین افزونه امنیتی وردپرسی برای وسایتتان می گردید و به این مقاله از وبلاگ زمین هاست رسیدید، باید بدانید که هیچ کس نمی تواند بگوید که یک افزونه برای هر سایتی بهترین گزینه است و از هر نظر امنیت سایت شما را تامین می کند. از این رو با توجه به نوع وبسایتتان و بسیاری پارامتر های دیگر باید برای یافتن بهترین افزونه امنیتی برای خود بیشتر تحقیق کنید.
از این جهت ما برای این که انتخاب برایتان راحت تر شود در ادامه با ارائه یک لیست به شما کمک خواهیم کرد. اما به خاطر داشته باشید که هنگام نصب افزونه وردپرس باید به این نکته توجه داشته باشید که به طور معمول یکی از پارامتر هایی که می تواند هنگام تصمیم برای نصب یک افزونه به شما کند، تعداد نصب افزونه است. چرا که هرچه تعداد نصب آن بیشتر باشد یعنی این افزونه امتحان خود را پس داده است و به اندازه کافی خوب هست که اکثر افراد اقدام به نصب آن کرده اند.
همچنین لازم به ذکر است که ما در این مطلب سعی کردیم مهم ترین افزونههای امنیتی وردپرس را براساس محبوبیتشان در مخزن وردپرس، میزان استفاده در سایتها و همچنین امکاناتی که دارند انتخاب کنیم. به علاوه خوب است بدانید در نمونه های ایرانی، یک نسخه از افزونه اصل خریداری میشود و سپس همان نمونه به زبان فارسی ترجمه می شود و در نهایت به تعداد نامحدود به فروش می رسد.
این کار باعث میشود تا خرید افزونه ها از وبسایتهای داخلی مناسبتر باشد؛ ولی برخی از افزونه ها ممکن است دارای کدهای مخرب باشند و نه تنها امنیت سایت شما را تامین نکنند بلکه خود امنیت سایت شما را به خطر بیاندازد. از این رو بهتر است نسخه اصلی افزونه را خریداری کنید.
ضرورت نصب افزونه امنیتی وردپرس چیست؟
سیستم مدیریت محتوای وردپرس دارای بالاترین میزان نصب و راه اندازی است. خیلی از اشخاص تازه کار به دلیل نداشتن علم درباره جوانب امنیت و اهمیت این موضوع با انتخاب نام کاربری و پسورد های کلیشه ای و کوتاه، سایت خود را با مشکل همراه می کنند. ولی به عنوان راحت ترین راه برای حفظ امنیت وردپرس باید:
- آدرس لاگین به پنل مدیریت سایت را عوض کرد.
- فایل های کانفیگ و htaccess را غیر قابل نمایش کرد.
- نام کاربری و رمز عبور سخت انتخاب کرد.
همه این کار ها از جمله اقدامات بسیار پیش پا افتاده ای است که شما می توانید انجام دهید؛ اما باز هم امکان هک شدن سایتتان با این روش ها وجود دارد. امروزه متخصصان و سایت های بسیاری وجود دارند که با گرفتن مبالغ گزاف به شما وعده بالا بردن امنیت وب سایت را می دهند اما خودتان می توانید با نصب چند پلاگین امنیت وردپرسامنیت سایتتان را فراهم کنید.
باید به این موضوع هم اشاره داشت که استفاده از این پلاگین ها به همین سادگی ها نیست. خیلی از پلاگین ها بر روی سرعت باز شدن سایت تاثیر بدی خواهند گذاشت و اصطلاحا لودینگ صفحه را بالا می برند. پس باید عملکرد هر افزونه را بررسی کنید تا باعث کاهش سرعت سایت شما نشود. در این مقاله تلاش شده است تا برخی از بهترین افزونه های امنیتی وردپرس را به صورت خلاصه به شما معرفی کنیم تا به کمک آن ها بتوانید امنیت سایتتان را بالا ببرید.
وظایف افزونه های امنیتی وردپرس چیست؟
همانطور که می دانید هر افزونه ای ویژگی ها و مسئولیت هایی را بر دوش می کشد؛ برخی از وظایف افزونه های امنیتی شامل موارد زیر است:
- نظارت بر امنیت کلی سایت
- اسکن پرونده ها
- اسکن بد افزارها
- نظارت بر لیست سیاه
- انجام اقدامات بعد از هک
- دشوار کردن کار برای هکر ها
- فایروال ها
- محافظت از حمله هکر های قدرتمند
- ارسال اعلان هشدار موقع شناسایی تهدید های امنیتی
معیارهای انتخاب افزونه امنیتی مناسب
انتخاب یک افزونه امنیتی مناسب برای وبسایت وردپرسی شما نیازمند در نظر گرفتن معیارهای مختلفی است تا از انتخاب خود مطمئن شوید که امنیت وبسایت شما به بالاترین کیفیت ممکن تامین میشود. در ادامه به بعضی از مهمترین معیارهایی که باید هنگام انتخاب افزونه امنیتی در نظر بگیرید، اشاره میکنیم:
- ریتینگ و کامنت های یوزرها: کامنتها و ریتینگ کاربران دیگر میتواند کیفیت و اثر بخشی افزونه را نشاندهند به دنبال پلاگینهایی با امتیازات بالا و نظرات خوب باشید.
- آسان بودن استفاده: پلاگین باید دلخواه کاربر باشد و UI سادهای داشته باشد تا کاربر بتواند به آسانی تنظیمات امنیتی دلخواه خود را پیاده سازی کند.
- سازگار بودن با نسخه وردپرس: اطمینان حاصل کنید که پلاگین امنیتی انتخابی با نسخه وردپرسی که از آن استفاده میکنیدسازگار باشد. این کار جلوی باگ های فنی و امنیتی را میگیرد.
- آپشنها و ویژگیها: تحقیق کنید که پلاگین دارای چه ویژگیها و آپشنهایی است. از جمله ویژگیهایی که خیلی مهم هستند میتوان به اسکن بدافزار ، فایروال ، محافظت در برابر حملات بروت فورس، بکاپگیری و ریکاوری دادهها، و مدیریت دسترسی یوزرها اشاره کرد.
- آپدیتها و پشتیبانی: یک پلاگین امنیتی عالی باید به طور منظم آپدیت شود تا از سایت شما در مقابل آخرین حملات امنیتی محافظت کند. همچنین، داشتن پشتیبانی خوب و 24 ساعته از سوی دولوپر پلاگین برای رفع باگ های احتمالی نیاز است.
- قابلیتهای پیشرفته: برخی پلاگینها آپشنهای پیشرفتهتری مانند اسکن تغییرات فایل، احراز هویت دو مرحله ای و دفاع کردن در برابر حملات DDoS ارائه میدهند که میتواند برای وبسایتهای با نیازهای امنیتی بالاتر مفید باشد.
- هزینه: برخی افزونههای امنیتی بدون نیاز به پرداخت مبلغی قابل استفاده هستند در حالی که بعضی دیگر باید نسخه پرمیومشان خریداری شود. هزینه پلاگین را با بودجه و نیازهای امنیتی خود مطابقت دهید.
مرحله انتخاب یک افزونه امنیتی میتواند تاثیر خیلی زیادی بر امنیت کلی وبسایت شما داشته باشد. با در نظر داشتن این معیارها، میتوانید پلاگینی را استفاده کنید که بهترین بازخورد را برای وبسایت شما به ارمغان بیاورد.
بهترین افزونههای امنیتی وردپرس
وردپرس محبوبترین سیستم مدیریت محتوا در دنیا است که امنیت بسیار بالایی دارد؛ اما باز هم این پلتفرم در برابر حملات سایبری آسیبپذیر است. طبق نتایج به دست آمده از تحقیقی که در اواخر سال 2021 روی 4 میلیون وبسایت وردپرسی انجام شده است مشخص شده است که در طول سال 2020، سایتهای وردپرسی از وبلاگهای کوچک گرفته تا وب سایتهای شرکتهای بزرگ در هر ثانیه، بیش از 2800 سایت، مورد حمله قرار گرفتند. به همین دلیل، مسائل امنیتی در صدر لیست نگرانیهای صاحبان سایتهای جدید و قدیمی است.
قبل از اینکه لیست افزونه های امنیتی وردپرس مشاهده کنید، به این موضوع دقت داشته باشید که هر پلاگین می تواند عملکرد های متفاوتی داشته باشد. بعضی از آنان فقط بر روی حملات Brute Force، برخی بر روی نحوه ورود و غیره تمرکز می کنند. پس پیشنهاد می شود تا حتما توضیحات مربوط به هر پلاگین را به دقت مطالعه کنید.
Wordfence Security .1
با وردفنس یک پک امنیتی را برای وردپرس خود می توانید داشته باشید. این پلاگین سایت شما را اسکن کرده و تمامی باگ ها، فایلهای نا شناخته و نظرات ناشناس را پیدا میکند. این افزونه دارای دو نسخه رایگان و پرمیوم است که وجد این نسخه رایگان در این افزونه یک مزیت است. چرا که شما می توانید ابتدا این افزونه را با نسخه پولی روی وب سایت خودد تست کنید و در صورتی که نیاز های امنیتی سایت شما را رفع می کند می توانید با خرید نسخه پولی آن از امکانات بیشتری از جمله پشتیبانی نیز بهره مند شوید.
اصلی ترین تفاوت این افزونه در بین نسخه پولی و رایگان آن این است که فایروال در نسخه رایگان آن هر 30 روز به روز رسانی می شود اما در نسخه پولی آن هر زمان که کاربر بخواهد می تواند این عملیات را انجام دهد. لازم است بدانید این افزونه نسخه انگلیسی دارد و برای استفاده از آن باید به زبان انگلیسی مسلط باشید.
iThemes Security .2
این افزونه هم مانند دیگر افزونه های امنیتی، وظیه محافظت و نگهداری از وب سایت و دیگر دیتا های سایت شما را بر عهده دارد. بخشی از امکانات این افزونه رایگان، و بخش بزرگی از ویژگیهای آن با نسخه پرمیوم قابل دسترس است که هزینه نسخه پرمیوم آن در زمان انتشار این مقاله سالانه 99 دلار است که با پرداخت این هزینه همه امکانات برای شما فعال می شود. این پلاگین برای وب سایت هایی مانند: آنلاین شاپ ها، وبلاگ ها، پورتفولیوها و رزومه ها مناسب است و از زبان فارسی نیز پشتیبانی می کند.
Sucuri .3
از جمله ویژگی های این افزونه امنیتی می توان به موارد زیر اشاره کرد:
- اسکن کردن وب سرور از لحاظ امنیتی
- نظارت کامل بر روی امنیت سایت
- پشتیبانی 24 ساعته در 7 روز هفته دارد.
- محصولات و خدمات فقط برای وردپرس نیست؛ و روی Joomla ،Drupal ،PHP ،NET و حتی HTML قابل اجر است.
- اگر مشکلی در وب سایت شما تشخیص دهد، همان لحظه از طریق ایمیل یا پیامک به شما اطلاع میدهد.
- با پرداخت 16 دلار ماهانه، میتوانید نسخه پرمیوم تهیه کنید و از تمام امکانات و ویژگیهای این افزونه استفاده کنید.
- Sucuri فقط به زبان اصلی موجود است.
4.All In One WP Security & Firewall
این افزونه یک پلاگین امنیتی است که امکانات بسیار زیادی در نسخه رایگان دارد و شما می توانید از آن ها به بهترین شکل استفاده کنید. این پلاگین وب سایت شما در مقابل حملات اسپمر ها و ربات ها ایمن میکند. این افزونه برای محافظت کامل از سایت یکی از بهترین انتخابها می تواند باشد. با این پلاگین میتوانید امنیت حسابهای کاربران و پایگاه داده را حفظ کنید. از جمله مزیت های این افزونه شامل موارد زیر می شود:
مزیتهای مهم AIOS:
- مدیریت نظرات هرزنامه
- قابلیت جلوگیری از کپی کردن متن
- حفظ حریم خصوصی در سرور
- در دسترس بودن ورژن فارسی؛
- ایمنی در ورود کاربران در وبسایت؛
- ایمنی دیتابیس.
از امکانات ورژن پرمیوم این افزونه امنیتی هم میتوان به: قابلیت بلاک کردن کشورها، بلاک کردن خطای 404، ارائه آپشنهای امنیتی پیشرفتهتر، ارائه پشتیبانی 24 ساعته به خریداران اشاره کرد. از مزایای دیگر آن نیز پشتیبانی از زبان های فارسی، انگلیسی، آلمانی، اسپانیایی، فرانسوی، ایتالیایی، مجاری، روسی، سوئدی، چینی، پرتغالی و برزیلی است.
5. Security BulletProof
افزونه Security BulletProof در دو ورژن رایگان و پرمیوم منتشر شده است و خوب است بدانید در صورت خرید این پلاگین اگر تا 30 روز از آن به هردلیلی ناراضی بودید می توانید پول خود را پس بگیرید. در هر پلاگین این ویژگی وجود ندارد و نمی توانید از خرید خود انصراف دهید. اما اگر قصد خرید ندارید خوب است بدانید در صورت استفاده از نسخه های رایگان این پلاگین می توانید به آپشن های زیر دسترسی داشته باشید:
- گزارش امنیتی
- پوشه های پلاگین پنهان
- تعمیر و نگهداری
- پشتیبان گیری از پایگاه داده
- مخفی کردن پوشه های افزونه
- ورود به سیستم امنیتی و نظارتی
- بکاپ گیری و ریکاوری پایگاه داده ها
- ابزار ضد اسپم و ضد هک
6. WP Activity Log
افزونه WP Activity Log یک افزونه امنیتی عالی برای وب سایت های وردپرسی شما است. این افزونه آپشن های متفاوتی را در کنار یکدیگر ارائه می کند و شما کمتر افزونه ای را می توانید مشاهده کنید که تمامی این آپشن ها را در کنار یکدیگر داشته باشد، بلکه آن ها روی یک تارگت تمرکز میکنند که این هدف همان بررسی روی تمام رفت و آمدها و فعالیتهایی است که در وبسایت به وقوع می پیوندد.
به همین خاطر اگر شما بیشتر از یک سایت وردپرسی داشته باشید که چندین یوزر در هر کدام از آنها ثبت نام کرده اند، افزونه امنیتی WP Activity Log انتخاب خیلی منطقی ای برای شماست چرا که این افزونه امنیتی وردپرس، نماینده شما برای نظارت کردن همه چیز در وبسایتتان خواهد بود.
ویژگیهای مهم WP Activity Log :
- میتواند پشتیبانی چند سایت را به عهده بگیرد.
- طرحهای رایگان و پولی دارد.
- امکان فعال و غیرفعال کردن ایونتها
- امکان ارائه گزارشهای HTML و CSV
- گزارش تمام فعالیتهای یوزرها را در روز و تایم مشخص و دقیق به شما میدهد.
- ارائه اطلاعیهها و گزارشهای کامل از وضعیت و تغییرات وبسایت
- زیر نظر گرفتن افزونههای WooCommerce ،Yoast SEO و WPForms
جمع بندی
در این مقاله قصد ما این بود که بعضی از محبوب ترین و بهترین و پرکاربردترین افزونه های امنیت وردپرس معرفی شوند. ولی انتخاب بین این پلاگین ها به شرایط سایت شما و انتظاراتی که از این پلاگین ها دارید بستگی خواهد داشت. اگر سایت شما بیشتر زیر حملات brute force باشد از پلاگین های اختصاصی این حمله استفاده کنید، اگر ترافیک مخرب بر روی سایت شما بسیار شده است، نیاز است تا از افزونه امنیت وردپرس تخصصی برای حل این مشکل استفاده کنید.
سوالات متداول
یکی از روش های بالابردن امنیت وردپرس نصب افزونه امنیتی است. افزونه های امنیتی وردپرس آپشن هایی مثل اسکن بدافزار ، مانیتورینگ تغییرات ، لیمیتیشن برای تلاشهای لاگین به سیستم، برای جلوگیری از حملههای مخرب به سایت شما اضافه میکنند.
پلاگینهای امنیتی برای محافظت از وبسایت وردپرسی شما در برابر حملات سایبری، بدافزارها و سایر تهدیدات امنیتی ضروری هستند. این افزونهها با ارائه ویژگیهایی مانند فایروال، اسکن بدافزار و محافظت در برابر حملات بروت فورس، امنیت وبسایت شما را تقویت میکنند.
جواب این سوال با توجه به نیازهای سایت شما پاسخ داده میشه اگر سایت بسیار مهمی دارید و ترافیک بالا و اطلاعات مهمی در آن دارید، قطعا باید نسخه پرمیوم افزونه را خریداری کنید که امنیت سایت به سطح قابل توجهی بالا باشد اما اگر سایت دارای اهمیت بالایی نباشد پلاگین های رایگان هم پاسخگو نیاز شما خواهند بود.
بسیاری از فروشندگان افزونه های امنیتی دارای قانون بازگشت پول هستند، ولی شرایط میتواند متغیر باشد. بنابراین قبل از اینکه افزونه مورد نظر را خریداری کنید، شرایط و قوانین فروش و سیاست بازگشت پول فروشنده افزونه را بررسی کنید، تا در صورت بروز مشکل، با تیم پشتیبانی فروشنده تماس بگیرید و آن ها در رفع مشکلتان شما را راهنمایی کنند.